PDA

بازدید نسخه کامل شده : پرسشها و کل کل و طرح سوال با جایزه (Football Version )

صفحه : [1] 2

Rax
08-09-2006, 02:22 PM
خوب ..اینجا همون بحثای قدیمی و خاطره انگیز رو پی میگیریم..سوال و جواب با جایزه و در ضمن کل کل و گرفتن سوتی از همدیگه...و همچنین اگه سوالی دارید که جوابشو نمیدونید بپرسید

خوب اولین سوال با جایزه..جایزه هم بسته به تعداد برنده ها اعلام میشه..:

طی 10 سال اخیر 2 تا مدافع اخر که فوتبال رو به اجبار مصدومیت کنار گذاشتن تو سن کمتر از 33 نام ببرید..

در ضمن باید بازیکنانی در حد کلاس جهانی باشن....

سوال این دفعه جوابش منحصر به فرد نیست و خوب ساده تره..:money:

Ghamnevis
08-09-2006, 02:42 PM
خوب ..اینجا همون بحثای قدیمی و خاطره انگیز رو پی میگیریم..سوال و جواب با جایزه و در ضمن کل کل و گرفتن سوتی از همدیگه...و همچنین اگه سوالی دارید که جوابشو نمیدونید بپرسید

خوب اولین سوال با جایزه..جایزه هم بسته به تعداد برنده ها اعلام میشه..:

طی 10 سال اخیر 2 تا مدافع اخر که فوتبال رو به اجبار مصدومیت کنار گذاشتن تو سن کمتر از 33 نام ببرید..

در ضمن باید بازیکنانی در حد کلاس جهانی باشن....

سوال این دفعه جوابش منحصر به فرد نیست و خوب ساده تره..:money:
ماتياس سامر اوليشون بوده گمونم ، سال 96-97 با فوتبال خداحافظي كرد.

Rax
08-09-2006, 02:59 PM
خوب....1 جواب درست...ولی نصفه جایزه نمیدم...دومی اصله..(اسماعیل خنده شیطانیه.)

دوستان گرامی ماتیاس سامر رو دیگه اشاره نکنند که 1 بار گفته شده..

PaTientMan
08-09-2006, 03:20 PM
قیصر(بکن بائر) کی از فوتبال خداحافظی کرد..؟؟!!!! http://qsmile.com/qsimages/217.gif

El che
08-09-2006, 03:29 PM
قیصر(بکن بائر) کی از فوتبال خداحافظی کرد..؟؟!!!! http://qsmile.com/qsimages/217.gif

سال 1982 یا 1981 با تیم هامبورگ!

BiG MunCh
08-09-2006, 04:39 PM
ايول چه تاپيکی میشه این تاپيک ، دمه همتون گرم ، من يه سری بازيکن جديد نوشتم که بشناسين و الا اگر بخواين قديمی ، يعنی قبل از سال 2000 میتونم تا صبح براتون بگم !

Winstone Bogarde
Lucas Radebe
Nico Jan Hoogma
Parralo Christobal
Gilles Grimandi

Ghamnevis
08-09-2006, 09:28 PM

من فعلا ميدون رو براي جوونتر ها خالي ميكنم وحيد جان :d

Rax
08-10-2006, 12:19 AM
ايول چه تاپيکی میشه این تاپيک ، دمه همتون گرم ، من يه سری بازيکن جديد نوشتم که بشناسين و الا اگر بخواين قديمی ، يعنی قبل از سال 2000 میتونم تا صبح براتون بگم !

Winstone Bogarde
Lucas Radebe
Nico Jan Hoogma
Parralo Christobal
Gilles Grimandi

خوب..خیلی خوب..میشه در حد جواب حسایب کرد ولی هنوز مشگل داره..بعد 2000 یه بازیکن واقعا خوب داشتیم که خداحافظی کرده..

بوگارد رو که نمیدونم بعد از بازگشت به هلند خداحافظی کرد یا نه ولی در هر صورت دفاع سویپر بازی نمیکرد..یا استاپر بود یا بک چپ..همینطور جیلس گریماندی بیشتر هافبک دفاعی بود..

رادبه هم مگه سنش از 33 نگذشته بود..

هوگما هم هلندی تو هامبورگ فکر کنم سنش از 33 بیشتر بود..ولی بازم از این خیلی معرفتر..

کرستوبال هم که اصلا خاطرم نیست..؟؟

راستی در ادامه تاپیک چند تا سوال دیگه:

1. 2 تا ستاره فرست کلس ایتالیای که در اثر مصدومیت فوتبال رو کنار گذاشتن..

2. یه دفاع راست فوق العاده ایتالیایی که اواسط دهه نود بهترین دفاع راست دنیا بود..

3. یه فوروارد انگیلیسی که فوق العاده جذاب و نمایشی بازی مرکد و اونم به دلایل نا معلوم ( عشق خودش کشید..) فوتبال رو بوسید گذاشت کنار..

4 یه فوروارد کلمبایی که اواسط دهه نود خیلی تو فوتبال المان سروصدا داشت..

5. یه هافبک پرتقالی خیلی تاثیر گذار تو دهه نود که زود هم فراموش شد..

6.این یکی نسبتا سخته..یه فوروارد بلژیکی که واقعا بازیکن خوبی بود..2-3 سالی میشه ازش خبری نیست..فوق العاده انرژیک ولی بسیار بد اخلاق..یه مدتم لیگ برتری شد.

7. یه هافبک اهل امریکای لاتین که مدتی تو تیم المان بازی کرد..

8.یه هافبک دفاعی برزیلی که مدتها میگفتن جانشین بزرگان این پست تو برزیل میشه و یه مدتم واسه اینتر بازی کرد..

بسه دیگه..اینا رو بگین اگه میتونین سوال هم طرح کنید..:دی

Ghamnevis
08-10-2006, 12:34 AM
وحيد اين بازيكني كه ميگي انگليسي يا اسپانيايي نبوده ؟

Rax
08-10-2006, 12:41 AM
وحيد اين بازيكني كه ميگي انگليسي يا اسپانيايي نبوده ؟

نه...یه راهنمایی..سال 2001 یه گل فوق حساس تو اخرین بازی لیگ داخلیش برای تیمش زد..:money:

Stras
08-10-2006, 12:43 AM
2 مايورو تاسوتي نبود ؟
3 گري لينكر
بقيه رو دارم ميبينم

Stras
08-10-2006, 12:47 AM
6 - منظورت كه انزو شيفو نيست ؟ هست ؟

Stras
08-10-2006, 12:49 AM
7 - رودولفو كاردوسو ؟

Rax
08-10-2006, 12:49 AM
2 مايورو تاسوتي نبود ؟
3 گري لينكر
بقيه رو دارم ميبينم

خوب..چون ممکنه الان با سبکه سوالهای من اشنا نباشین همین 2 تا جواب بدم ولی بقیه رو میزارم بقیه هم جواب بدن:

2. اون دفاع راست ( عشق فردوسی پور بقول خودش اگه بازیکنی ازش رد بشه یا توپش رد نمیشه یا سرنگون میشه) کسی نبود جز مورنو توریچلی..

تاسوتی خیلی قدیمی تر بود...لنتینی هم یه مدت راست بازی مرد ولی پست تخصصیش نبود..

3. این راحت به نسبه..جزو بازیکنای پر حاشیه بود..
فوروارد اسبق لیورپول و استون ویلا اگه اشتباه نکنم استنلی کالیمور..

گری لینه کر دهه 80 واسه بارسلون بازی میکرد و فوتبال رو هم یهویی تو جوونی کنار نذاشت..

ولی این دوستمون استار یکم بیش از سنشون بالا میزنه.. واجب شد احترام کمی افزون گردد..

چاکریم..:girl:

yaroo
08-10-2006, 12:55 AM

فون باستن نبود؟
شایدم اون انگلیسی گندهه(همون بد اخلاقه):money:

Stras
08-10-2006, 12:55 AM
توريچلي تا جايي كه من يادمه دفاع چپ بود ( حداقل يادمه پا چپ بود )
7 - رودولفو كاردوسو يا موريزيو گودينيو
--
---

1 سوال هم من بگم :
كاپيتان تيم پاريسن ژرمن بين سالها ي 97 تا 2000 كه اسم به شدت عجيب و سختي هم داشت ( شماره 15 هم بود گمونم )

Rax
08-10-2006, 01:29 AM
توريچلي تا جايي كه من يادمه دفاع چپ بود ( حداقل يادمه پا چپ بود )
7 - رودولفو كاردوسو يا موريزيو گودينيو
--
---

1 سوال هم من بگم :
كاپيتان تيم پاريسن ژرمن بين سالها ي 97 تا 2000 كه اسم به شدت عجيب و سختي هم داشت ( شماره 15 هم بود گمونم )

6.شیفو هافبک وسط بود اونم دهه 80 و اوایل 90..این فوروارد هستش و اوایل 2000..

7. واسه تیم ملی المان بازی کرد...شاید منظورمو بد گفتم..

جواب سوال خودتم متاسفانه قبلا خودم پرسیده بودم پس میدونم طبعا:
اریک رابه ساندرا گوترانا..:big_smileb:

Rax
08-10-2006, 01:33 AM
فون باستن نبود؟
شایدم اون انگلیسی گندهه(همون بد اخلاقه):money:

خوب بازیکنی به این تابلویی رو سوال نمیکنم طبعا..

فان باستن که فوروارد بود و بالای 10 سال پیش خداحافظی کرد ..

پل کسکویین هم تا 37 سالگی فوتبال بازی کرد..تازه اونم هافبک بود ..

سوال اول من جواب زیاد داره..یکیش رو گفت سایان..یکی دوتا نزدیک به جواب هم DVDman خان گفتن..

اونی که تو ذهن منه خیلی اسونتر از ایناس..:big_smileb:

Ghamnevis
08-10-2006, 01:42 AM
خوب بازیکنی به این تابلویی رو سوال نمیکنم طبعا..

فان باستن که فوروارد بود و بالای 10 سال پیش خداحافظی کرد ..

پل کسکویین هم تا 37 سالگی فوتبال بازی کرد..تازه اونم هافبک بود ..

سوال اول من جواب زیاد داره..یکیش رو گفت سایان..یکی دوتا نزدیک به جواب هم DVDman خان گفتن..

اونی که تو ذهن منه خیلی اسونتر از ایناس..:big_smileb:
سوال ظاهرش ساده است وحيد ! ولي واقعا سخته !!

يه راهنمايي بكن ! حداقل مليتش رو مشخص كن :d

Rax
08-10-2006, 01:47 AM
سوال ظاهرش ساده است وحيد ! ولي واقعا سخته !!

يه راهنمايي بكن ! حداقل مليتش رو مشخص كن :d

کشتید منو..اونی که منظور اصلی منه سوئدیه..:big_smileb:

BiG MunCh
08-10-2006, 02:13 AM
بوگارد که میگين مدافع میانی درج بود که وقتی رايزيگر تو ترکيب بود به کنار میرفت به خاطر هماهنگی با اون ، ولی در صورت نبود میشل و احتمالا حضور ارتور نومن اون وسط بازی میکرد ، سوييپر کلاسيک حداقل 10 سالی میشه که معنی نمیده !! يعنی شايد فقط بشه گفت فرناندو هيرو که اونم میتونست يه سوييپر کلاسيک باشه ولی کردنش مدافع میآنی !! و بعدش هافبک دفايی و بدش دوباره مدافع میآنی ، البته هنگامی که مانول سانچيز در باشگاه بود کناره اون بهترين بازيهارو میتونست ارايه بده ، هر چند دووم نداشت !!
گريماندی هيچ وقت هافبک با معنی هاف <> نبوده مدافه میآنی که در اصل بعد از مصدوميت مارتين کیون بازی کرد کناره ادامز ولی بعدا با اومدن کمپبل و بعدش ایگور استفانوس که البته اونم دوام نداشت به فراموشی سپرده شد !! البته نبايد حضور ديکسن که هم کنار هم وسط بازی میکرد و لژنی که اون هم این وضعيت رو داشت فراموش کرد
تا جايی که يادمه رادبه قبل از 33 سالگی مصدوم شد و بعد از اون بيشتر تو کارهای خير خواهانه حضور داشت !!
هوگما هم خب در هر صورت کلاس حضور در يوفا و قهرمانی در جام حذفی هلند و پوشيدن پيراهن هامبورگ رو داشته و میشه گفت معروفه !!
ای بابا ، این کريستوبال تو Paris Saint German بهترين دفاع هم شد يک فصل همراه رابساندرا که هم تيميش بود
البته گفتم اگر بخواين تا صبح میشه از قديم و جديد بازيکن گفت !
این سوال های این دفعه خيلی آسون بود :د ولی اینطوری نمیشه خب فکر کنم همه جواب اینهارو بدونن ، من 6 ساعتی بود نيومدم فرم ديدم 1 صفحه رفته جلو و گويا جواب ها داده شده ، اگر سوالی هست تو اینا که پاسخ داده نشده بگين لطفا !!
تو این چند ساعت میدونين چی شد که نيومدم :د این تاپيک رو ديدم از خوش حالی تو چند ثانيه اسم چند تا مدافع رو نوشتم ، بعدش رفتم سراغ نت هام [ این نت ها يک داستان طولانی داره ! خلاصه بگم که حدودا 800 صفحه شده تاحالا ياد داشت های من در مورد فوتبال ! ] بعد اومدم با خوش حالی برگردم زانوم رفت تو میز !! افتادم زمين هی داد و زار کردم رفتم بيمارستان الان اتل بستم و بلا فاصله بعد از اومدن به خونه اومدم تو این تاپيک :د ]
سوال کنين !! فردا بيام جواب بدم :د

Stras
08-10-2006, 09:30 AM
6.شیفو هافبک وسط بود اونم دهه 80 و اوایل 90..این فوروارد هستش و اوایل 2000..

7. واسه تیم ملی المان بازی کرد...شاید منظورمو بد گفتم..

جواب سوال خودتم متاسفانه قبلا خودم پرسیده بودم پس میدونم طبعا:
اریک رابه ساندرا گوترانا..:big_smileb:

اون گوت وسط اسم از كجا اومد ؟:bad_egg:

-----
اون دفاع مد نظرت هم يحتمل پاتريك اندرسون باشه .
(بايرن مونيخ - بارسلونا - يه مدت خيلي كوتاه هم اي سي ميلان )

Rax
08-10-2006, 12:05 PM
اون گوت وسط اسم از كجا اومد ؟:bad_egg:

-----
اون دفاع مد نظرت هم يحتمل پاتريك اندرسون باشه .
(بايرن مونيخ - بارسلونا - يه مدت خيلي كوتاه هم اي سي ميلان )

دیگه انقذه راهنمایی کردم که فهمیدین..:victory:

گزارشگرای ایرانی بودن اون گوات ( من 1 الف هم جات انداختم..) معمولا تلفظ میکردن..ولی خو تو اسمش داره لابد..

Rax
08-10-2006, 02:04 PM
بوگارد که میگين مدافع میانی درج بود که وقتی رايزيگر تو ترکيب بود به کنار میرفت به خاطر هماهنگی با اون ، ولی در صورت نبود میشل و احتمالا حضور ارتور نومن اون وسط بازی میکرد ، سوييپر کلاسيک حداقل 10 سالی میشه که معنی نمیده !! يعنی شايد فقط بشه گفت فرناندو هيرو که اونم میتونست يه سوييپر کلاسيک باشه ولی کردنش مدافع میآنی !! و بعدش هافبک دفايی و بدش دوباره مدافع میآنی ، البته هنگامی که مانول سانچيز در باشگاه بود کناره اون بهترين بازيهارو میتونست ارايه بده ، هر چند دووم نداشت !!

البته تو ترکیب باشگاهاش معمولا همون دفاع چپ بود چون قد بلند و اون هیکل غولاسا یا استاپر باید بازی میکرد یا دفاع چپ..:دی

اون زمان ابلاردو دفاع وسط بود ..

گريماندی هيچ وقت هافبک با معنی هاف <> نبوده مدافه میآنی که در اصل بعد از مصدوميت مارتين کیون بازی کرد کناره ادامز ولی بعدا با اومدن کمپبل و بعدش ایگور استفانوس که البته اونم دوام نداشت به فراموشی سپرده شد !! البته نبايد حضور ديکسن که هم کنار هم وسط بازی میکرد و لژنی که اون هم این وضعيت رو داشت فراموش کرد

گریماندی تو اوایل کارش هم جای مدافع استاپر بازی میکرد ولی پست تخصصیش خیر سرش هافبک دفاعی بود و باید حای ری پاوولر بازی میکرد..پاوولر متمایل به چپ بود و گریماندی به راست..
در هر صورت فرست کلس نبود..

تا جايی که يادمه رادبه قبل از 33 سالگی مصدوم شد و بعد از اون بيشتر تو کارهای خير خواهانه حضور داشت !!
هوگما هم خب در هر صورت کلاس حضور در يوفا و قهرمانی در جام حذفی هلند و پوشيدن پيراهن هامبورگ رو داشته و میشه گفت معروفه !!
ای بابا ، این کريستوبال تو Paris Saint German بهترين دفاع هم شد يک فصل همراه رابساندرا که هم تيميش بود
البته گفتم اگر بخواين تا صبح میشه از قديم و جديد بازيکن گفت !
رادبه میشد قبول کرد به عنوان جواب ولی خوب بیشتر یه مدافع با اخلاق خوب بود تا بازی خارق العاده.

هوگما هم خیلی کند بود..من نمیدونم چه طوری دفاع اخر رو جمع میکرد..:shocked:

اخه اینقدر تو اون تیم این فردیک دهو خوب بود بقیه برام کوچیک جلوه میکنن...
اصلا پاری سن ژرمن یعنی 2 نفر:
پاتریس لوکو...رای..همین..:big_smileb:

این سوال های این دفعه خيلی آسون بود :د ولی اینطوری نمیشه خب فکر کنم همه جواب اینهارو بدونن ، من 6 ساعتی بود نيومدم فرم ديدم 1 صفحه رفته جلو و گويا جواب ها داده شده ، اگر سوالی هست تو اینا که پاسخ داده نشده بگين لطفا !!
تو این چند ساعت میدونين چی شد که نيومدم :د این تاپيک رو ديدم از خوش حالی تو چند ثانيه اسم چند تا مدافع رو نوشتم ، بعدش رفتم سراغ نت هام [ این نت ها يک داستان طولانی داره ! خلاصه بگم که حدودا 800 صفحه شده تاحالا ياد داشت های من در مورد فوتبال ! ] بعد اومدم با خوش حالی برگردم زانوم رفت تو میز !! افتادم زمين هی داد و زار کردم رفتم بيمارستان الان اتل بستم و بلا فاصله بعد از اومدن به خونه اومدم تو این تاپيک :د ]
سوال کنين !! فردا بيام جواب بدم :د[/]

واقعا به خاطر سوالهای من اگه بود عذاب وجدان گرفتم..من عادت به نوشتن ندارم..بدبختانه الان 40 -60 درصد اون اصلاعات از مغزم پریده ولی خوب 1 بار یکی بگه تا ته قصیه یادم میاد..

Stras
08-10-2006, 02:45 PM
اخه اینقدر تو اون تیم این فردیک دهو خوب بود بقیه برام کوچیک جلوه میکنن...
اصلا پاری سن ژرمن یعنی 2 نفر:
پاتریس لوکو...رای..همین
پاتريس لوكو كه بازيكن نبود .
3 ماه بازي ميكر د 6 ماه ميرفت ميخوابيد تخت بيمارستان ( تيمارستان ).
تو اون زمان ديويد ژينولا ( و البته راي ) حرف اول و ميزدن تو پاريس سن ژرمن .
(نكته انحرافي : ما چي كار كنيم اين 2 نقطه زير ِ ي برطرف بشه؟ مال شما ها هيچ كدومتون نداره !!)

Rax
08-10-2006, 02:50 PM
پاتريس لوكو كه بازيكن نبود .
3 ماه بازي ميكر د 6 ماه ميرفت ميخوابيد تخت بيمارستان ( تيمارستان ).
تو اون زمان ديويد ژينولا ( و البته راي ) حرف اول و ميزدن تو پاريس سن ژرمن .
(نكته انحرافي : ما چي كار كنيم اين 2 نقطه زير ِ ي برطرف بشه؟ مال شما ها هيچ كدومتون نداره !!)

خوب همین خوبه دیگه..بازیکن باید خول و چل باشه..این مدل موی بافیته رو اون مد کرد..:ops:

البته زمان ژینولا جی جی هم اونجا بود خیلی عالی بازی میکرد..کلا این پاریس سن ژرمن یه زمانی خوب تیمی بود..:red_heart:

Stras
08-10-2006, 02:58 PM
اگه از جي جي منظورت اكوچا ه اشتب ميكني
اون زمان هنوز جي جي موز بود .

Rax
08-10-2006, 03:43 PM
اگه از جي جي منظورت اكوچا ه اشتب ميكني
اون زمان هنوز جي جي موز بود .

خوب اخه پارتیس لوکو و رای یه دوره زمانی بودن بعدش ژینولا تو یه دوره دیگه اقایی کرد..یکم فاصله زمانی داشتن....ولی اوکوچا این اواخر تازه اسم در کرد..
چه گیر کردیم سر این سن ژرمن..20 تا سوال پرسیدم ما..:byebye:

در هر صورت سوالای منو بی جواب گذاشتینا..:دی

BiG MunCh
08-10-2006, 03:43 PM
اقا ما نفهميديم !! اخر سوالی الان هست که جواب داده نشده باشه !! ؟:Jumpin:
راستی ابلاردو که این اواخر مجبور بود کناری باشه :د [ اواخر يعنی نه حالا ها ! ] چون اگر يادتون باشه با سرجی تو تيم ملی هم کار میکردند !! کريستانوال و پاتريک اندرسون و فرانک دی بوير بودند تو اون فصل !! در مرکز
ری پارلر هم که با فردريک ليونبرگ جناحين رو تشکيل میدادند !! :victory:

Rax
08-10-2006, 04:12 PM
خوب سوالای سری دوم من همش مونده ..همه رو خودم جواب دادم از اونا تا حالا..اینارو میگم:

2. یه دفاع راست فوق العاده ایتالیایی که اواسط دهه نود بهترین دفاع راست دنیا بود..( اینو گفتم جوابشو مورنو توریچلی.)

3. یه فوروارد انگیلیسی که فوق العاده جذاب و نمایشی بازی مرکد و اونم به دلایل نا معلوم ( عشق خودش کشید..) فوتبال رو بوسید گذاشت کنار... ( اینم گفتم استنلی کالیمور.)

6.این یکی نسبتا سخته..یه فوروارد بلژیکی که واقعا بازیکن خوبی بود..2-3 سالی میشه ازش خبری نیست..فوق العاده انرژیک ولی بسیار بد اخلاق..یه مدتم لیگ برتری شد.

8.یه هافبک دفاعی برزیلی که مدتها میگفتن جانشین بزرگان این پست تو برزیل میشه و یه مدتم واسه اینتر بازی کرد..

خوب شما هم سوال بپرسین من بیکار نمونم..:دی:lol:

Stras
08-10-2006, 04:43 PM
سوال هشتم اسمش تك زبونمه ولي يادم نمياد
يه سياه خوشتركيب بود به اسم ه يه چيزي تو مايه هاي برانكا:shuai:

Stras
08-10-2006, 04:46 PM
6.این یکی نسبتا سخته..یه فوروارد بلژیکی که واقعا بازیکن خوبی بود..2-3 سالی میشه ازش خبری نیست..فوق العاده انرژیک ولی بسیار بد اخلاق..یه مدتم لیگ برتری شد
اينم همونيه كه منچستر خريدش بعد يه محروميت بهش خورد .
من چقدر قشنگ جواب ميدم:sad1:

Rax
08-10-2006, 05:07 PM
اينم همونيه كه منچستر خريدش بعد يه محروميت بهش خورد .
من چقدر قشنگ جواب ميدم:sad1:

سوال 8 رو درست میگی ولی اونی که من میگم نیست..اونی که من میگم قدیمی تره..جام جهانی 98 رو دقت کن..

اینم اره با منچستر قرار داد میخواست ببنده نشد..

ژیل دویلده..2 سال بخاطر کتک زدن داور مححرومش کردن..:shocked:

Stras
08-10-2006, 05:14 PM
تو هافبك دفاعيا برزيل من زينيو و مازينيو رو يادمه .
ديگه هيچي يادم نمياد .

Stras
08-10-2006, 05:25 PM
ببين Rax: سوال هفتم رو هم من درست جواب دادما
شايد منظورت نبوده ولي جواب من هم درسته .

BiG MunCh
08-10-2006, 08:25 PM
خوب سوالای سری دوم من همش مونده ..همه رو خودم جواب دادم از اونا تا حالا..اینارو میگم:

2. یه دفاع راست فوق العاده ایتالیایی که اواسط دهه نود بهترین دفاع راست دنیا بود..( اینو گفتم جوابشو مورنو توریچلی.)

3. یه فوروارد انگیلیسی که فوق العاده جذاب و نمایشی بازی مرکد و اونم به دلایل نا معلوم ( عشق خودش کشید..) فوتبال رو بوسید گذاشت کنار... ( اینم گفتم استنلی کالیمور.)

خوب شما هم سوال بپرسین من بیکار نمونم..:دی:lol:

شانس من اینه که هم زمان با شروع این تاپيک پام رفته تو گچ نمیتونم زياد بشينم پشت دستگاه !!

1: خب معمولا تو ایتاليا ستاره ای که مصدوم بشه زياد بوده ! همين مارکو سيمونه يا راوانلی جفتشون در نهايت دليل اصلی بازنشستگی شون مصدوميت بوده !! ماسارو ؟
4: سه تا فروارد کلمبيايی دهه 90 تو ليگ المان خوب بودند ، ولی فرک کنم شما آسپريلا رو در نظر دارين ، قبل از رفتنش به پارما ، شايدم کاستيلو ؟
5:Hm... شايد بنتو ؟ يا نکنه نونو سايرز ؟ البته این دومی خيلی معروف نبوده !
6:خب !! Bart Goor قبل از هرتا برلين يه مدت کوتاه Everton بوده و خشن بوده . Mbo Mpenza هم همين طور ! Tomasz Radzinsik هم که مليت کانادايی داشت ، گذرنامه بلژيکی گرفت !!دويلده هم رفت منچستر بد مشکل انضباطی داشت !
7:خب شايد صد ها تن از امريکای جنوبی اومدن ليگ المان !! ولی با توجه به خصوصيات اخلاقی شما :د فکر کنم De'Alessandro رو میگين !!
8:اینتر معمولا جايگاه ياران امريکای جنوبی به مدت کوتاه بوده و هست ، برزيلی هم زياد بوده ولی Ze Maria قرار بود معروف بشه ! که نشد رفت يونان و غيره !

توضيح ! : به نظر من سوال هايی طرح بشه که فقط يک جواب داشته باشه ! اخه اینطوری هر سوالی میتونه ده ها جواب داشته باشه !!

حالا نوبت سوال های ما هم میرسه :د شما بگو طرفدار چه تيمی هستی ! ما از همون سوال میکنيم !!

نظرتون چيه تيم روياييمون رو اینجا بنويسيم ، يعنی هر کس 11 مرد روياييش رو بنويسه !!

گچ پا نمیذاره بيشتر از این بشينم !!

راستی من تو این 2 مسابقه هيچ جايزه ای نبردم ؟ http://qsmile.com/qsimages/297.gif شوخی کردم فوتبال رو به خاطر فوتبال دوست دارم :د

Stras
08-10-2006, 08:55 PM
7:خب شايد صد ها تن از امريکای جنوبی اومدن ليگ المان !! ولی با توجه به خصوصيات اخلاقی شما :د فکر کنم De'Alessandro رو میگين !!
ميگه تو تيم ملي بازي كرده .
دي الساندرو كه نميتونه اصلا تو تيم ملي بازي كنه چون تو آرژانتين بازي كرده .

!دويلده هم رفت منچستر بد مشکل انضباطی داشت
اينم كه خودش گفته بود .

ولی فرک کنم شما آسپريلا رو در نظر دارين
من يادم نمياد آسپريلا تو آلمان بازي كرده باشه
خوده منم ميخواستم بگم ولي هر چي فكر كردم يادم نميو مد آلمان بازي كرده باشه .

BiG MunCh
08-10-2006, 10:57 PM
ميگه تو تيم ملي بازي كرده .
دي الساندرو كه نميتونه اصلا تو تيم ملي بازي كنه چون تو آرژانتين بازي كرده .

اينم كه خودش گفته بود .

من يادم نمياد آسپريلا تو آلمان بازي كرده باشه
خوده منم ميخواستم بگم ولي هر چي فكر كردم يادم نميو مد آلمان بازي كرده باشه .

1:اهان ، فکر کردم گفتن تو ليگ !!
2:من پيگير نبودم ولی عزيزه دلم من 4 تارو معرفی کردم !! http://qsmile.com/qsimages/302.gif
3:Faustino Asprilla هم تو تيم Bors M'GladBach بازی کرده ، کاستيلو هم تو لورکوزن !! http://qsmile.com/qsimages/294.gif البته اصله بازيش تو Parma و NewCastle بوده

Rax
08-10-2006, 11:37 PM
تو هافبك دفاعيا برزيل من زينيو و مازينيو رو يادمه .
ديگه هيچي يادم نمياد .

خوب جواب از نظر من فلیپه بود..

باقی جوابها..:

1. پی لوییجی کازیراگی..

4. خوب اینم اگه منظورم اسپریا بود میگفتم ایتالیا که راحتر باشه..منظورم ادولفو والنسا بود...
فوروارد بایرن مونیخ..

5. سوسا

7.پائولو روبرتو رینک

terrorist
08-17-2006, 02:40 AM
خوب جواب از نظر من فلیپه بود..

باقی جوابها..:

1. پی لوییجی کازیراگی..

4. خوب اینم اگه منظورم اسپریا بود میگفتم ایتالیا که راحتر باشه..منظورم ادولفو والنسا بود...
فوروارد بایرن مونیخ..

5. سوسا

7.پائولو روبرتو رینک
اینا یحتمل خودشونم یادشون نیست که فوتبال بازی می کردن hTtp://qsmile.com/qsimages/292.gif

/

از کجا می آری اینا رو؟! hTtp://qsmile.com/qsimages/302.gif

Rax
08-18-2006, 07:20 AM
اینا یحتمل خودشونم یادشون نیست که فوتبال بازی می کردن hTtp://qsmile.com/qsimages/292.gif

/

از کجا می آری اینا رو؟! hTtp://qsmile.com/qsimages/302.gif

کازیراگی که خیلی معروفه..تو لاتزیو شماره 10 بود..بعد رفت چلسی..مصدوم شدو فوتبال رو گذاشت کنار..

یه بازی خیلی قشنگ ازش بازی المان ایتالیا 96 بود که یه پنالتی هم گرفت ولی داور حق ایتالیا رو خورد و کوپکه رو اخراج نکرد و از اون بدتر پنالتی رو بجای ایشون دادن زولا رید..:choler:

تقریبا اسون بود خدایش سوالا..

Stras
08-18-2006, 09:15 AM
1 - بهترين بازيكن جام جهاني جوانان در سال 95 ( پرتغالي ) كه آخرين باشگاهش هم تا اونجايي كه يادمه آژاكس بود .
2 - آقاي گل جام جهاني جوانان در سال 2001
3 - بهترين بازيكن جام جهاني جوانان ( فكر ميكنم بهترين گل زن هم شد ) در سال 97 كه تو مالزي برگزار شد .

الان مخم ياري نميكنه فعلا اينا رو جواب بديد . ( الان كه ميبينم خيلي آسونه ) .

terrorist
08-18-2006, 04:13 PM
کازیراگی که خیلی معروفه..تو لاتزیو شماره 10 بود..بعد رفت چلسی..مصدوم شدو فوتبال رو گذاشت کنار..

یه بازی خیلی قشنگ ازش بازی المان ایتالیا 96 بود که یه پنالتی هم گرفت ولی داور حق ایتالیا رو خورد و کوپکه رو اخراج نکرد و از اون بدتر پنالتی رو بجای ایشون دادن زولا رید..:choler:

تقریبا اسون بود خدایش سوالا..
خوب یه ذره آسون ترش کن! یه چیز که به سن ما بخوره بابا! بعد عمومیت داشته باشه! یعنی دو نفر حداقل جوابا رو بدونن! بعد جایزه بده!:big_smile:

mahdi206
08-19-2006, 01:25 AM
صدرا واقعا خااااااااااااااك بر سرت كه كازيراگي رو نمي شناختي!!

terrorist
08-19-2006, 05:09 AM
صدرا واقعا خااااااااااااااك بر سرت كه كازيراگي رو نمي شناختي!!
نه ... خداییش کازیراگی رو می شناختم! خیر سرش بیستا گل واسه یووه زده بود! اونو می شناختم فقط!

Rax
08-19-2006, 05:13 AM
1 - بهترين بازيكن جام جهاني جوانان در سال 95 ( پرتغالي ) كه آخرين باشگاهش هم تا اونجايي كه يادمه آژاكس بود .
2 - آقاي گل جام جهاني جوانان در سال 2001
3 - بهترين بازيكن جام جهاني جوانان ( فكر ميكنم بهترين گل زن هم شد ) در سال 97 كه تو مالزي برگزار شد .

الان مخم ياري نميكنه فعلا اينا رو جواب بديد . ( الان كه ميبينم خيلي آسونه ) .

اولی رو من حال نیگا کردن نداشتم ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد..پرتقالی معروف سرجیو کونسیسائو بوده اون زمان ایا؟؟بهترین بازیکن جام که از برزیل شد..یه بازیکن داشتن پیکس ممکنه اون منظورت باشه سال 91 البته..

2تای دومی واقعا تابلوئه..:دی ساویولا و رونالدینهو..ولی اجیلتون اقای گل شد 97..

Stras
08-19-2006, 08:50 AM
1 - كونسيسايو نبود .
2 - درست ه
3 - احيانا غلطه .

Rax
08-20-2006, 01:42 AM
اجیلتون؟؟؟ نه اون درسته..رونالدینهو 99 بود فکر کنم..
این مال 97..اولیورا بوده..

* adidas Golden Shoe (top scorer) - Adaílton, 10 goals
* adidas Golden Ball (top player) - Nicolas Olivera
* FIFA Fair Play Award - Argentina

Top Scorers

1. Adaílton, Brazil - 10 goals
2. David Trezeguet, France - 5 goals
3. Kosta Salapasidis, Australia - 4 goals
4. Alex, Brazil - 4 goals
5. Atsushi Yanagisawa, Japan - 4 goals

Stras
08-20-2006, 08:44 AM
خوب منم گفته بودم بهترين بازيكن نه آقاي گل
پس حالا درست شد
2 - آقاي گل جام جهاني جوانان در سال 2001 ساويولا
3 - بهترين بازيكن جام جهاني جوانان ( فكر ميكنم بهترين گل زن هم شد ) در سال 97 كه تو مالزي برگزار شد . اليورا .
1 ميمونه . نبـــــود .؟؟؟

Stras
12-17-2006, 12:44 AM
وحيد خان اينجا رو يه تكوني بدي بد نيست .
مرسى

Rax
12-17-2006, 11:46 AM
وحيد خان اينجا رو يه تكوني بدي بد نيست .
مرسى

چرا..:big_smile: ولی شما سول بپرسین بیتره..:bad_smile:

SoheilStar
12-17-2006, 12:25 PM
من یه سوال همینجوری یادم اومد می پرسم چون اون موقع که این گل زده شد من خیلی خوشم اومد حالا سوال:
کی بود از وسط زمین به دوید سیمن گل زد؟ من فقط اسمشو یادمه یادم نیست تو کدوم بازی بود اگه یادتونه کامل بگید.

mahdi206
12-17-2006, 12:36 PM
يه گل كه رونالدينيو زد توي جام جهاني 2002 كه البته از وسط زمين نبود همچين ؛ ولي فاصله اش زياد بود. فكر كنم حدوداي 40-50 متري بود.
يه چيزاي مبهمي هم يادم مياد كه همون موقعها يه گل ديگه اينجوري هم خورده بود.

SoheilStar
12-17-2006, 12:57 PM
نه اون منظورم نبود از این بازی قدیمیتره تو جام جهانی هم نبود.

mammad81
12-17-2006, 01:16 PM
آخ اسمش نوک زبونمه ها فقط میدونم تو فینال باشگاهای اروپا (جام یوفا بود) تو وقت اضافه هم تیم مقایل هم از باشگاه های اسپانیا بود بازیکنه هم بازیکن نسبتا معروفی بودا :اسمایل سر تو دیوار:

mahdi206
12-17-2006, 01:22 PM
آخ اسمش نوک زبونمه ها فقط میدونم تو فینال باشگاهای اروپا (جام یوفا بود) تو وقت اضافه هم تیم مقایل هم از باشگاه های اسپانیا بود بازیکنه هم بازیکن نسبتا معروفی بودا :اسمایل سر تو دیوار:
فينال جام يوفا؟ ديويد سيمن اون موقع توي آرسنال بود ها!! آرسنال فقط يه بارفينال جام يوفا رفته توي اين چند سال (فكر كنم سال 2000 بود) كه اون سال هم بازيش 0-0 شد و توي پنالتي ها آرسنال به گالاتاسراي باخت و دوم شد.

mammad81
12-17-2006, 01:37 PM
فینالش بودنش رو مطمئنم دقیقا گلی که دیوید سیمن خورد رو هم یادمه دست کم جریان مال 10 سال پیشه شاید (البته خیلی خیلی بعید میدونم) فینال جام حذفی انگلیس بود ولی خیلی بعیده چون تا اونجا که یادمه تیم مقابل اسپانیایی بود و آرسنال اگه میبرد اولین افتخار اروپاییش میشد

Rax
12-17-2006, 01:54 PM
من یه سوال همینجوری یادم اومد می پرسم چون اون موقع که این گل زده شد من خیلی خوشم اومد حالا سوال:
کی بود از وسط زمین به دوید سیمن گل زد؟ من فقط اسمشو یادمه یادم نیست تو کدوم بازی بود اگه یادتونه کامل بگید.

ممد درست میگه...فینال جام برندگان جام بود فکر کنم ذقیقه 120 تو وقت اضافه خاک تو سر از وسط زمین خورد..بازی با ساراگوسا تو فینال جام برندگان جام بود..

گل رو هم نعیم زد تو اون بازی..گل اول ساراگوسا رو جالبه بودونید یکی از جوابای مسابقه خودم بود..:lol:

mahdi206
12-17-2006, 02:11 PM
ممد درست میگه...فینال جام برندگان جام بود فکر کنم ذقیقه 120 تو وقت اضافه خاک تو سر از وسط زمین خورد..بازی با ساراگوسا تو فینال جام برندگان جام بود..

گل رو هم نعیم زد تو اون بازی..گل اول ساراگوسا رو جالبه بودونید یکی از جوابای مسابقه خودم بود..:lol:
مطمئنيد فينال بوده؟ توي اين چند ساله نه ساراگوسا قهرمان يكي از جامهاي اروپايي شده و نه آرسنال!!

SoheilStar
12-17-2006, 06:49 PM

خوب میزاشتی دیرتر میگفتی:lol: من که با گلش خیلی حال کردم از وسط زمین کوبید تو دربازه دیوید سیمن:big_smile:

Rax
12-17-2006, 07:27 PM
مطمئنيد فينال بوده؟ توي اين چند ساله نه ساراگوسا قهرمان يكي از جامهاي اروپايي شده و نه آرسنال!!

فینال جام برندگان جام که الان 7-8 سال دیگه برگزار نمیشه رو منظورشه..:big_smile:

Rax
12-17-2006, 07:32 PM
خوب میزاشتی دیرتر میگفتی:lol: من که با گلش خیلی حال کردم از وسط زمین کوبید تو دربازه دیوید سیمن:big_smile:

دارم گلشو..ولی تکی نیست.بخواین اپ کنم..:lol:

mahdi206
12-17-2006, 08:46 PM
فینال جام برندگان جام که الان 7-8 سال دیگه برگزار نمیشه رو منظورشه..:big_smile:

اولا 7-8 سال نه! آخرين بار سال 2000 برگزار شد كه همين آرسنال به گالاتاسراي باخت. دوما من رفتم توي سايت يوفا كل قهرماناش رو درآوردم نه اسمي از ساراگوسا بود و نه اسمي از آرسنال. مگه اينكه اون موقع ديويد سيمن توي يه تيم ديگه بوده!
http://www.uefa.com/competitions/SuperCup/history/index.html

دارم گلشو..ولی تکی نیست.بخواین اپ کنم..
نيكي و پرسش؟!! :d

Stras
12-17-2006, 10:26 PM
اوه آره منم يادمه
دقيقه 119 بود .

Rax
12-17-2006, 10:36 PM
اولا 7-8 سال نه! آخرين بار سال 2000 برگزار شد كه همين آرسنال به گالاتاسراي باخت. دوما من رفتم توي سايت يوفا كل قهرماناش رو درآوردم نه اسمي از ساراگوسا بود و نه اسمي از آرسنال. مگه اينكه اون موقع ديويد سيمن توي يه تيم ديگه بوده!
http://www.uefa.com/competitions/SuperCup/history/index.html

نيكي و پرسش؟!! :d
مال فینال 94-95 بود گل:http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Cup_Winners%27_Cup_1994-95#Final

Stras
12-17-2006, 10:45 PM
1 سوال :
مربي مشهور باير لوركوزن در اواخر دهه 80 و اوايل دهه 90 .؟
راهنمايي : خيلي معروف بوده !!http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif

mammad81
12-17-2006, 10:47 PM
آره خودشه دقیقه 119 بود ، گفتم که حداقل ماله 8-9 سال پیش بوده وقتی تو جام جهانی 2002 رونالدینیو اون گل رو به سیمن زد یاد این گله افتادم

Rax
12-17-2006, 11:00 PM
1 سوال :
مربي مشهور باير لوركوزن در اواخر دهه 80 و اوايل دهه 90 .؟
راهنمايي : خيلي معروف بوده !!http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif

رینتوس میشل خودمون..( من از تو ویکی دیدم و جا خوردم..:adore: اخه تو مود المان نبودم اون زمان..دهه 90 رو بیشتر خاطرمه..)

Stras
12-17-2006, 11:02 PM
رینتوس میشل خودمون..( من از تو ویکی دیدم و جا خوردم..:adore: اخه تو مود المان نبودم اون زمان..دهه 90 رو بیشتر خاطرمه..)

ويكي چرا عزيزم ؟
از اطلاعات خودت استفاده كن .
تو ويكي چه سالهايي زده بود ؟
به هر حال منظوره نظره من رينوس ميشل نبود...

mammad81
12-17-2006, 11:14 PM

رینوس میشل؟
اون که دقیقا تو همون سالها (جام ملتهای88 و 92) مربی هلند بود

Rax
12-17-2006, 11:15 PM
ويكي چرا عزيزم ؟
از اطلاعات خودت استفاده كن .
تو ويكي چه سالهايي زده بود ؟
به هر حال منظوره نظره من رينوس ميشل نبود...

من دنبال چیزایاینفرمی که اصلا سنم قد نمیده میرم تو ویکی.:big_smile:.یه سوال قبلا طرح کرده بودم تو پی تی اینجام میخواستم طرح کنم..

یه بازیکن برزیلی الاصل بود تو تیم ملی المان..میگفتن در حد تیم ملی خود برزیله..ولی درست بعد از دعوت به تیم ملی المان یهو اب شد رفت تو زمین..اول بگین اسمش چپی بود و دوم کسی از نامبرده اطلاعی داره خانوادشو از نگرانی برهانیم.:razz::amazed:

Rax
12-17-2006, 11:17 PM
راستی من خودم 3 تا مربی لورکوزن رو یادم بود ولی هیچ کدوم از این رینوس میشل معروفتر نبودن..اصلا نمیدونستم میشل مربی لورکوزن بوده یه زمانی..والا اوگن تالر و دام که تابلو بودن..ریبک هم میدونستم یه زمانی مربی بوده اونجا..

Stras
12-17-2006, 11:18 PM
من دنبال چیزایاینفرمی که اصلا سنم قد نمیده میرم تو ویکی.:big_smile:.یه سوال قبلا طرح کرده بودم تو پی تی اینجام میخواستم طرح کنم..

یه بازیکن برزیلی الاصل بود تو تیم ملی المان..میگفتن در حد تیم ملی خود برزیله..ولی درست بعد از دعوت به تیم ملی المان یهو اب شد رفت تو زمین..اول بگین اسمش چپی بود و دوم کسی از نامبرده اطلاعی داره خانوادشو از نگرانی برهانیم.:razz::amazed:

آخرش نگفتي كيه ها ؟
فك كنم تنها كسي كه بدونه اينجا خودت بايد باشي ( البته به جز من http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif )
----
اين برزيليه ماله چه سالهايي ه ؟

Rax
12-17-2006, 11:19 PM
رینوس میشل؟
اون که دقیقا تو همون سالها (جام ملتهای88 و 92) مربی هلند بود

خوب..تو جامها بود..ولی وسطاش هی لیوبین هاکر رو میوردن..:the_iron_man:

Stras
12-17-2006, 11:20 PM
راستی من خودم 3 تا مربی لورکوزن رو یادم بود ولی هیچ کدوم از این رینوس میشل معروفتر نبودن..اصلا نمیدونستم میشل مربی لورکوزن بوده یه زمانی..والا اوگن تالر و دام که تابلو بودن..ریبک هم میدونستم یه زمانی مربی بوده اونجا..

Noch يعني نه ...
نشونش كه هميشه باهاش بود سيگاره برگش بود واهليتش هم كروات بود فك كنم .(شايدم يوگوسلاو )

Rax
12-17-2006, 11:25 PM
آخرش نگفتي كيه ها ؟
فك كنم تنها كسي كه بدونه اينجا خودت بايد باشي ( البته به جز من http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif )
----
اين برزيليه ماله چه سالهايي ه ؟

اول این گلا بزارم که بچه ها خواسته بودن:

http://ocdaemon.com/TOP_40_GOALS_By_ZaYoOoD.rm

گل 4 چهارم گل نعیم به ارسنال...

سوال بود اون دومی دیگه...سالشو بگم تابلو کردم ولی چاره ای نیست..تو جام ملتهای 2000 بود..:lol:

BiG MunCh
12-17-2006, 11:26 PM
Dragoslav Stepanovic رو میگی ؟

BiG MunCh
12-17-2006, 11:28 PM
برزيلی که میگی خوب شايد رابسون پنته !؟ يا روبرتو رينک !؟ باشن!؟

Rax
12-17-2006, 11:30 PM

این قدیمی تر از بقییشونه..خیلی قدیمیه..من اولین باره اسمشو میشنوم..:amazed: چیکاره بوده حالا؟/

Stras
12-17-2006, 11:34 PM

نيوگوسلاو بد يا ايني كه گفتي ؟
به هر حال درسته .

Rax
12-17-2006, 11:44 PM
برزيلی که میگی خوب شايد رابسون پنته !؟ يا روبرتو رينک !؟ باشن!؟

اره..پائولو روبرتو رینک ...:lol:

Stras
12-17-2006, 11:47 PM
اينو چند بار ميپرسي وحيد جان ؟

Rax
12-17-2006, 11:59 PM

خوب..همینجا پرسیدم؟؟ :razz: خنگ شدما..

بپرسین دیگه 2-3 تا سوال مشتی..از اینا که تو نت و ایسن حرفا جواب نداشته باشه..:lol:

BiG MunCh
12-18-2006, 12:03 AM
چیکاره بوده حالا؟

انسانی شريف ، فوتباليستی نيمه موفق و مربی ناکام بوده :د
هميشه هم به WW (http://www.wormatia.de) علاقه داشته :د

نيوگوسلاو بد يا ايني كه گفتي ؟

همين دراگوسلاو بود!

http://qsmile.com/qsimages/297.gif

Rax
12-18-2006, 12:11 AM
خو کجای این دراگسلاو معروف بود اخه..:دی

BiG MunCh
12-18-2006, 12:13 AM

من که نگفتم معروف بوده / Stras گفت http://qsmile.com/qsimages/302.gif
من گفتم انسانی شريف ، فوتباليسی موفق و مربی ناکام !! http://qsmile.com/qsimages/298.gif

Rax
12-18-2006, 12:14 AM
من که نگفتم معروف بوده / Stras گفت http://qsmile.com/qsimages/302.gif
من گفتم انسانی شريف ، فوتباليسی موفق و مربی ناکام !! http://qsmile.com/qsimages/298.gif

:big_smile:

خوب..سوال بپرسین بجای چونه زدن..:lol:

BiG MunCh
12-18-2006, 12:15 AM
سيگار رو که گفت راهنمايی شد :د
http://www.chesstigers.de/bilder/kenk/stepanovic_dragoslav_foto_sport1_DSF.jpg

Stras
12-18-2006, 12:18 AM
بپرسین دیگه 2-3 تا سوال مشتی..از اینا که تو نت و ایسن حرفا جواب نداشته باشه..:lol:

بپرس خودت ديگه ...
----
كاپيتان آژاكس تو دهه 90 ( از95 به اينور ) ؟؟

Stras
12-18-2006, 12:20 AM

بابا معروف بود زمان ه خودش .. :bad_smile:

BiG MunCh
12-18-2006, 12:30 AM
بپرس خودت ديگه ...
----

خوب! خيلی ها :د دقيق بگو کی !؟
Danny Blind يکی از اونها بوده ! البته Frank De Boer هم که استاد ما هستن :د

Rax
12-18-2006, 12:31 AM
بپرس خودت ديگه ...
----

دنی بلیند..

mammad81
12-18-2006, 12:33 AM
بازیکن روس معروف که توی منچستر بازی میکرد خیلی تابلوئه نه ؟ :d

Stras
12-18-2006, 12:34 AM
همون دني بلايند درست ه ( گند زدم با اين سوال طرح كردنم http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif)
فرانك و روناد تقريبا از همون 95 96 بود كه از آژاكس بنكل جدا شدن
اون موقعي هم كه بودن بازم دني بلايند كاپيتان بود ..

--
من هر چي به مخم ميفشارم يه چيزه به درد بخور نمياد بگيد http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif
ديگه شماها

Rax
خوب! خيلی ها :د دقيق بگو کی !؟
Danny Blind يکی از اونها بوده ! البته Frank De Boer هم که استاد ما هستن :د

سوال اینقدر اسون بود :big_smile:

Stras

آندري كانچلسكيس

Rax
12-18-2006, 12:36 AM

اندره کانچلسکی..

BiG MunCh
12-18-2006, 12:36 AM

دقيقتر بگو ! ولی Andrei Kanchelskis مورد علاقه هست :د البته فکر کنم اوکراين به دنيا اومده باشه!

BiG MunCh
12-18-2006, 12:37 AM
اوه! باور کنين هر 3 در 1 ثانيه گفتيم :د

Rax
12-18-2006, 12:38 AM
جون بچتون 2 تا سوال سخت بپرسین به مغز فشار بیاد.."دی

Stras
12-18-2006, 12:41 AM
اون سوال آخر ه من كه پرسيده بودم و هنوز جواب ندادين http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif
بهترين بازيكن جام جهاني جوانان سال 95 ( امارات ) .. ؟؟
آخرين تيمش هم آژاكس بود گمونم

Rax
12-18-2006, 12:46 AM
اون سوال آخر ه من كه پرسيده بودم و هنوز جواب ندادين http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif

کجایی بود؟

Stras
12-18-2006, 12:49 AM
پورچوگال . ( پرتغال )

mammad81
12-18-2006, 12:56 AM
نوانکو کانو نبود؟

Rax
12-18-2006, 12:58 AM
پورچوگال . ( پرتغال )

کنسیسائو که نبود..( فکر کنم گفتم ) ..تا فردا فشار بیارم بعد برم سراغ نت ببینم کی بود این.:big_smile:

Stras
12-18-2006, 12:59 AM
نوانکو کانو نبود؟

http://forums.mtgsalvation.com/images/smilies/argh.gif ميگم پرتغال
نه نيجريه http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif

mammad81
12-18-2006, 01:10 AM
http://forums.mtgsalvation.com/images/smilies/argh.gif ميگم پرتغال
نه نيجريه http://kay.smiley.free.fr/images/913.gif

ببخشید ندیدم :d

BiG MunCh
12-18-2006, 06:42 PM
بهترين بازيكن جام جهاني جوانان سال 95 ( امارات )

میگم تو امارات بود !؟ فکر کنم کويت يا قطر برگزار شد !؟ http://qsmile.com/qsimages/297.gif

فردا فشار بیارم بعد برم سراغ نت ببینم کی بود این

وحيد (!) میگم چيزه ، این نت که گفتی Note رو گفتی يا Net !؟ اخه منم Note [ دست نوشته ] خيلی زياد دارم راجبه فوتبال ، از قديم تا امروز هرچی تحليل،مطلب،موضوع و اینا برام جالب بوده و البته مهم بوده رو مینوشتم ! میگم تو هم اینکاره ای :د !؟ http://qsmile.com/qsimages/302.gif
يا اگر منظورت Net بوده (!؟) به منم چندتا آدرس بده :د يعنی من کلا سايتهايی که پيرامون فوتبال میشناسم يکی LiveScore (http://www.LiveScore.com) هست که نتايج رو میگه ، يکی Goal (http://www.Goal.com) که بد نيست! يکی هم Uefa & Fifa !! ولی دنبال سايتهای مختلف هستم که مثلا از تاريخچه گرفته تا بيوگرافی و غيره رو بنويسه ، مثلا بنويسه در سال X آقای X مربی X بوده !! :د اینطوری :د http://qsmile.com/qsimages/302.gif

Rax
12-18-2006, 07:04 PM
میگم تو امارات بود !؟ فکر کنم کويت يا قطر برگزار شد !؟ http://qsmile.com/qsimages/297.gif

وحيد (!) میگم چيزه ، این نت که گفتی Note رو گفتی يا Net !؟ اخه منم Note [ دست نوشته ] خيلی زياد دارم راجبه فوتبال ، از قديم تا امروز هرچی تحليل،مطلب،موضوع و اینا برام جالب بوده و البته مهم بوده رو مینوشتم ! میگم تو هم اینکاره ای :د !؟ http://qsmile.com/qsimages/302.gif
يا اگر منظورت Net بوده (!؟) به منم چندتا آدرس بده :د يعنی من کلا سايتهايی که پيرامون فوتبال میشناسم يکی LiveScore (http://www.LiveScore.com) هست که نتايج رو میگه ، يکی Goal (http://www.Goal.com) که بد نيست! يکی هم Uefa & Fifa !! ولی دنبال سايتهای مختلف هستم که مثلا از تاريخچه گرفته تا بيوگرافی و غيره رو بنويسه ، مثلا بنويسه در سال X آقای X مربی X بوده !! :د اینطوری :د http://qsmile.com/qsimages/302.gif

خوب منظورم من Net بود ولی Note هم دارم یکم...البته فقط گل و اخراج و این مزخرفات تو مسابقات معروف..:lol:

با قیش تو مغزمه که قرار بوده بمونه ولی مثه اینکه پریده..:bad_smile:

سایت هم چیز دندون گیر سراغ ندارم..همین ویکی پیدا بهریتنه تقریبا..:amazed:

واسه جام جهانیا:
http://www.planetworldcup.com/

واسه نتایج هم من حال سایت گل رو ندارم..:
http://www.sportinglife.com/football/news/

BiG MunCh
12-18-2006, 07:13 PM
خوب منظورم من Net بود ولی Note هم دارم یکم...البته فقط گل و اخراج و این مزخرفات تو مسابقات معروف..:lol:

با قیش تو مغزمه که قرار بوده بمونه ولی مثه اینکه پریده..:bad_smile:

سایت هم چیز دندون گیر سراغ ندارم..همین ویکی پیدا بهریتنه تقریبا..:amazed:

واسه جام جهانیا:
http://www.planetworldcup.com/

واسه نتایج هم من حال سایت گل رو ندارم..:
http://www.sportinglife.com/football/news/

آهان :د دستت درد نکنه http://qsmile.com/qsimages/281.gif / منم با حافظه 'م مشکل دارم ، يعنی جدا چيکار کنم که يک مقداری از حافظه 'م برگرده http://qsmile.com/qsimages/258.gif / این ويکی همون این (http://en.Wikipedia.org) (!) هست ؟! این بره سينما و کلا مسايل سينمايی خيلی چيزه رديفی هست :د
آقا يک چاره ای بينديش من حافظه 'م برگرده http://qsmile.com/qsimages/254.gif

Stras
12-18-2006, 09:26 PM

نه بابا » تا جايي كه يادمه امارات بود .
شايدم قطر بودhttp://kay.smiley.free.fr/images/913.gif

El che
12-26-2006, 12:00 PM
کدام دوره از جام جهانی فینال نداشت و بازیها به صورت دوره ای برگزار شد؟؟؟ http://qsmile.com/qsimages/48.gif http://qsmile.com/qsimages/48.gif

mammad81
12-26-2006, 10:37 PM
کدام دوره از جام جهانی فینال نداشت و بازیها به صورت دوره ای برگزار شد؟؟؟ http://qsmile.com/qsimages/48.gif http://qsmile.com/qsimages/48.gif

1950 قهرمان اروگوئه در حالیکه برزیل با یک مساوی هم قهرمان میشد

Stras
05-13-2007, 09:06 PM
http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
اینم بالا بیاد !

BiG MunCh
05-13-2007, 09:13 PM
http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
اینم بالا بیاد !

ورژن تصویری'ش (http://forum.persiantools.com/t73533-page4.html) اومده (!!)

Stras
05-14-2007, 10:08 PM
ورژن تصویری'ش (http://forum.persiantools.com/t73533-page4.html) اومده (!!)

این PT فونتشون ریزه من یکم باهاش مشکل دارم .
همین جا هم ادامه بدیم

پ/ن : وحید چه انور فعاله ! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

Rax
05-14-2007, 10:18 PM
این PT فونتشون ریزه من یکم باهاش مشکل دارم .
همین جا هم ادامه بدیم

پ/ن : وحید چه انور فعاله ! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

ها... انور مثه اینجا..فقط منو و تو علیرضا و .. اور یه روبی هست خوب جواب میداد..سرشو زیر اب کردن..:amazed:

حالا فعلا سوال این سری سوال انور جواب بده فعلا:

http://m1.freeshare.us/145fs127874_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs127874.jpg)

http://m1.freeshare.us/145fs129370_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs129370.jpg)

http://m1.freeshare.us/145fs129615_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs129615.jpg)

http://m1.freeshare.us/145fs130927_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs130927.jpg)

http://m1.freeshare.us/145fs131243_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs131243.jpg)

Stras
05-14-2007, 10:21 PM
اونور ریپلای زدم .
مید اینش عثمانی ه ؟
http://m1.freeshare.us/144fs807063.gif

Rax
05-14-2007, 10:31 PM
اونور ریپلای زدم .
مید اینش عثمانی ه ؟
http://m1.freeshare.us/144fs807063.gif

عمرا بدونی کیه..:big_smile:

Stras
05-14-2007, 10:50 PM
عمرا بدونی کیه..:big_smile:

اوه . پس یه لحظه امر بهم مشتبه شده بود ! http://m1.freeshare.us/144fs807063.gif
راهنمایی چیزی !!

Rax
05-14-2007, 10:56 PM
اوه . پس یه لحظه امر بهم مشتبه شده بود ! http://m1.freeshare.us/144fs807063.gif
راهنمایی چیزی !!

اینم راهنمایی:
http://m1.freeshare.us/145fs605134_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs605134.jpg)

انور یه راهنمایی دیگه کردم که سوال اب خوردن میکنه.. ولی گذاشتم تو هاید باکس..:big_smile:

Stras
05-14-2007, 11:05 PM
ایز دیس اسپنیش ؟

BiG MunCh
05-14-2007, 11:06 PM
کیکو

Stras
05-14-2007, 11:07 PM
کیکو

شت !

Stras
05-14-2007, 11:09 PM
علیرضا نوبت تو ه !
یه چیزی بزار !
من چیزم زد بالا ! http://i12.tinypic.com/49kdh6s.gif

Rax
05-14-2007, 11:14 PM
علیرضا.. خیلی لفتش دادی.. عکس دومی رو دیدی با اولی کافی بود؟ اون توضیح البته که دادم انور کامل بود ولی گول زننده هم بود..

BiG MunCh
05-14-2007, 11:16 PM
علیرضا نوبت تو ه !
یه چیزی بزار !
من چیزم زد بالا ! http://i12.tinypic.com/49kdh6s.gif

مهدی من انقدر ناراحت'م که نگو هيچی :د (!!) :nothing_to_say:

//

حالا وحيد يه نکته بگم // دقيقا ديشب اومدم بپرونم کيکو :د [ کيکو جزو ليستم هست (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1112624&postcount=26) ، جالبی'ش اینجاست :د ]
جالبتر اینکه در اسپانيا A.Madrid به طور کلی تيم #1 من هست [ طبق اون امضايی که داشتم :د ]
من امروز به يک چيزی اعتقاد پيدا کردم : خستگی ذهن :د http://www.pic4ever.com/images/251.gif
24 ساعت هم مشغول کرده بود ذهن رو چون واقعا داشت اذيت میکرد

پ.ن = این 3 سوال [ غير از کيکو ] نسبتا سخت بودن :د گرازيانی که کلاس جهانی بود ، ایلی هم مشتری خاص میخواست بشناسه ، کيکو رو فکر کنم 80 ، 90% میشناختن مثل من شده بودن :د
من رسما جا رو برای جوانان خالی میکنم :د و طلب استراحت مغزی مینمايم

جايزه مارو بده بريم http://www.pic4ever.com/ugly_wink.gif

Stras
05-14-2007, 11:20 PM

//

حالا وحيد يه نکته بگم // دقيقا ديشب اومدم بپرونم کيکو :د [ کيکو جزو ليستم هست (http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1112624&postcount=26) ، جالبی'ش اینجاست :د ]
جالبتر اینکه در اسپانيا A.Madrid به طور کلی تيم #1 من هست [ طبق اون امضايی که داشتم :د ]
من امروز به يک چيزی اعتقاد پيدا کردم : خستگی ذهن :د http://www.pic4ever.com/images/251.gif

پ.ن = این 3 سوال [ غير از کيکو ] نسبتا سخت بودن :د گرازيانی که کلاس جهانی بود ، ایلی هم مشتری خاص میخواست بشناسه ، کيکو رو فکر کنم 80 ، 90% میشناختن مثل من شده بودن :د

بیجا کردی http://m1.freeshare.us/129fs3867689.gif
سنگت و بنداز بعد برو http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

پ/ن: چه لیستی !!
تو خیلی جاهاش اشتراک داریم ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif

BiG MunCh
05-14-2007, 11:22 PM
بیجا کردی http://m1.freeshare.us/129fs3867689.gif
سنگت و بنداز بعد برو http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

پ/ن: چه لیستی !!
تو خیلی جاهاش اشتراک داریم ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif

يه سردردی گرفتم از این موضوع که نگو :د من میرم اصلا بخوابم :د http://www.pic4ever.com/images/whitehair.gif
شب بخير :د http://www.pic4ever.com/images/whitehair.gif

Rax
05-14-2007, 11:23 PM

//

خدایی گرازیانی سخت بود.. اونم بدون راهنمایی.. ایلی و کیکو باز یه چهره ای داشتن تو ذهن ملت.. حالا یه سری فیلم فوتبالی برات جایزه کنار میزارم.. http://freeshare.us/139fs122428.gif

BiG MunCh
05-14-2007, 11:24 PM
حالا یه سری فیلم فوتبالی برات جایزه کنار میزارم..

http://www.pic4ever.com/images/hmm2.gif
آرشيو رپ هم قبول میکنيم http://www.pic4ever.com/images/m109.gif

Stras
05-14-2007, 11:25 PM
من اعصاب ندارم . یکی یه چیزی بگه !
وحید ! http://fool.exler.ru/sm/cry2.gif

Rax
05-14-2007, 11:31 PM
http://www.pic4ever.com/images/hmm2.gif
آرشيو رپ هم قبول میکنيم http://www.pic4ever.com/images/m109.gif

ارشیو کنم بعدش میفرستم..:big_smile:

Stras
05-14-2007, 11:32 PM

اینم دنی ( Dani) بود ! http://files.myopera.com/Strasboorg/files/29.gif

BiG MunCh
05-14-2007, 11:34 PM

مهدی بيا 2 تا ترک از همون باحالا 'ش بهت بدم روحی'ت رو بسازه http://www.pic4ever.com/images/2296.gif

ارشیو کنم بعدش میفرستم..:big_smile:

حالا يه شوخی کردم ، تو دل'ت هرچی فحش بود دادی http://www.pic4ever.com/cry222.gif

اینم دنی ( Dani) بود !

این رو از نو (!!) مطرح میکردی http://www.pic4ever.com/images/s2220.gif

Stras
05-14-2007, 11:36 PM
مهدی بيا 2 تا ترک از همون باحالا 'ش بهت بدم روحی'ت رو بسازه http://www.pic4ever.com/images/2296.gif

حالا يه شوخی کردم ، تو دل'ت هرچی فحش بود دادی http://www.pic4ever.com/cry222.gif

همینا رو گوش دادی مخت و به هم ریخته دیگه !http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/icare.gif برو بخواب تو !

BiG MunCh
05-14-2007, 11:37 PM
همینا رو گوش دادی مخت و به هم ریخته دیگه !http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/icare.gif برو بخواب تو !

http://www.pic4ever.com/ugly004.gif

Stras
05-14-2007, 11:38 PM
]

عمرا 1 هفته هم فک میکردی متوجه نمیشدی ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif

Rax
05-14-2007, 11:40 PM
وحید ! http://fool.exler.ru/sm/cry2.gif

خدایش یه دونه فنی بپرسم حال کنیم:

http://m1.freeshare.us/145fs613152.jpg

Stras
05-15-2007, 04:53 PM
خدایش یه دونه فنی بپرسم حال کنیم:

آخه اين كيه ديگه ؟ http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
يه لحظه شكم برد به سمت بشاستنيخ ! ولي فك نميكنم اون باشه !
ايگور تيتوف هم اگه خيلي چاق بشه احتمالا همچين چيزي ميشه ! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
عليرضا چيزي متوجه شدي از اين ؟
mammad , mozmar . بگيد ديگه !

mammad81
05-15-2007, 07:47 PM
سوالتون خیلی سطح بالاست به ما نمیخوره ، مخصوصا که کلا قیافه شناسیم افتضاحه الان عکس پله رو هم بزارید من به زور میفهمم کیه :d

Rax
05-15-2007, 10:57 PM
آخه اين كيه ديگه ؟ http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
يه لحظه شكم برد به سمت بشاستنيخ ! ولي فك نميكنم اون باشه !
ايگور تيتوف هم اگه خيلي چاق بشه احتمالا همچين چيزي ميشه ! http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
mammad , mozmar . بگيد ديگه !

خوب.. توجه کنید قدیمیتر از ایناست.. مشخصه که تقریبا کجاییه.. گلزن خوبی هم بوده با اینکه هافبک دفاعی بود زمان بازیگری... دریبل هم بد نمیزد..:big_smile:

Stras
05-15-2007, 11:50 PM
اولگ رومانتسف !؟!

Rax
05-16-2007, 12:43 AM
این که همسن بچه رمانتسفه..:big_smile:
اولگ رومانتسف !؟!

Stras
05-16-2007, 12:48 AM
این که همسن بچه رمانتسفه..:big_smile:

نمیدونم والا من که دیگه مخم به جایی قد نمیده ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
بابا وحید یه کم وجه سلب بودن قضیه رو رعایت کنی بد نیست !
آخه این سیبزمینی پخته کی ه ؟ http://pilot.persiangig.com/smile/Punish4.gif

Rax
05-16-2007, 01:06 AM
نمیدونم والا من که دیگه مخم به جایی قد نمیده ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
بابا وحید یه کم وجه سلب بودن قضیه رو رعایت کنی بد نیست !
آخه این سیبزمینی پخته کی ه ؟ http://pilot.persiangig.com/smile/Punish4.gif

علیرضا هم اخه چیزی نگفت.. این بمونه شاید علیرضا بتونه بگه.. http://m1.freeshare.us/145fs174313.gif

فعلا اینو بگو:

http://m1.freeshare.us/145fs91035_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs91035.jpg)

http://m1.freeshare.us/145fs910498_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs910498.jpg)

Stras
05-16-2007, 01:13 AM
:

http://m1.freeshare.us/145fs91035_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs91035.jpg)

http://m1.freeshare.us/145fs910498_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?145fs910498.jpg)

...

BiG MunCh
05-16-2007, 06:59 AM

نمیدونم ، حالا راهنمايی لازم رو بنماييد :د // به طور مثال شايد بشناسم'ش از هر نظر غير از عکس 'ش :د جنبه تصويری'ش کار رو سخت میکنه :د http://www.pic4ever.com/images/hmm2.gif

خوب.. توجه کنید قدیمیتر از ایناست.. مشخصه که تقریبا کجاییه.. گلزن خوبی هم بوده با اینکه هافبک دفاعی بود زمان بازیگری... دریبل هم بد نمیزد

اینم شد اطلاعات http://www.pic4ever.com/images/1041.gif

عکس های جديد'ت لود نمیشن :

http://m1.freeshare.us/145fs91035_th.jpg

http://m1.freeshare.us/145fs910498_th.jpg

//

من الان میرم شب میام :د برای عکس اولی راهنمايی بذار http://www.pic4ever.com/ugly004.gif // این عکس جديده هم اگر سخت هست [ چون نمیبينم ] توضيحات بده :د اگر'م آسون هست که نده :د http://www.pic4ever.com/images/127fs4730978.gif

Stras
05-17-2007, 01:19 PM
عكس اول و من هنوز نميتونم ببينم . ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
نميدئنم مشكل از منه يا نه !
عكس دوم هم كه برايان روى ه ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif

Rax
05-17-2007, 01:29 PM
عكس اول و من هنوز نميتونم ببينم . ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif
نميدئنم مشكل از منه يا نه !
عكس دوم هم كه برايان روى ه ! http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif

دومی که گفتی دیگه.. http://www.miracle-girl.com/forum/images/smilies/grinning-smiley-047.gif http://www.millan.net/minimations/smileys/drunksmilef.gif

اولی هخم این لینکش:

مشگل از خودته 100%.. http://freeshare.us/139fs122428.gif

اخرین راهنمایی اینکه تو 2 تا تورنمت معتبر پشت هم گل زده..

Rax
05-22-2007, 02:00 PM
خوب.. اینو که نتونستید بگید.. راهنمایی هم که کردم خو..

ایلیا تسیمبالار کاپتان تیم روسیه از 92-97 بود این بنده خدا... هافبک دفاعی نسبتا معروفیم بود.. تو مایه های ندود ولی بهتر دریبل میزد..

گلای تاریخی تو یورو 96 زد که باعث معروفیتش هم شد.. مخصوصا گل به چک..

Stras
05-22-2007, 07:20 PM
قرار شد وجه سلب ه قضیه بیشتر باشه . !
حالا میزاری یا بزارم ؟ http://m1.freeshare.us/147fs451273.gif

Rax
05-22-2007, 07:29 PM
قرار شد وجه سلب ه قضیه بیشتر باشه . !
حالا میزاری یا بزارم ؟ http://m1.freeshare.us/147fs451273.gif

OK.. تو بزار من برم فکر عمیق..:bad_smile:

Stras
05-22-2007, 07:38 PM
http://www.imagehaven.net/img/6225658haha.jpg http://www.imagehaven.net/img/7965324hahaha.jpg

خیلی آسان میباشد . http://freeshare.us/146fs608358.gif

mammad81
05-22-2007, 07:56 PM
زولا؟
مسخره نکنیدا قبلا گفتم قیافه شناسیم افتضاحه:d

Stras
05-22-2007, 08:07 PM
زولا؟
مسخره نکنیدا قبلا گفتم قیافه شناسیم افتضاحه:d

http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

نه اون نیس .
انقدر هم آسون نیس دیگه ! http://kay.smiley.free.fr/images/4628.gif

Rax
05-22-2007, 08:50 PM
جانیلوکا لنتینی خودمونه.. http://forum.rscnet.org/images/smilies/bannana_guitar.gif

PaTientMan
05-22-2007, 09:10 PM
یکم زشت تر بود مطمئن می شدم که " توریچلی " ه... !!http://www.millan.net/minimations/smileys/goodsigh.gif

Stras
05-22-2007, 09:30 PM
جانیلوکا لنتینی خودمونه..

گفتم آسونه http://www.millan.net/minimations/smileys/begging.gif

جان لوییجی در ضمن !
....
یه چیزی بگو وحید ! http://files.myopera.com/Strasboorg/files/29.gif

BiG MunCh
05-26-2007, 12:02 PM
ها :د // جواب'م کو:د

Stras
05-26-2007, 10:49 PM
ها :د // جواب'م کو:د

گفتی . درست هم گفتی http://m1.freeshare.us/146fs116243.gif

.........
نوبت تو ه !

BiG MunCh
05-26-2007, 11:12 PM
نوبت تو ه !

من کی عکس & سوال گذاشتم که این دفعه دوم'م باشه :د :د

Rax
05-26-2007, 11:41 PM
اقا من یه عکس اینجا گذاشتم.. بزارمش دوباره؟

Stras
05-26-2007, 11:58 PM
اقا من یه عکس اینجا گذاشتم.. بزارمش دوباره؟

سیمونه رو میگی ؟ http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
دوباره ؟ http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

Rax
05-27-2007, 12:10 AM
سیمونه رو میگی ؟ http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif
دوباره ؟ http://kay.smiley.free.fr/images/2753.gif

نه .. بعدش 1 دونه گذاشتم یکم سختر .. ندیدین حتما:

http://m1.freeshare.us/147fs778760_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?147fs778760.jpg)

http://m1.freeshare.us/147fs77881_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?147fs77881.jpg)

http://m1.freeshare.us/147fs778984_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?147fs778984.jpg)

راهنمایی هم اینکه ضربه کاشتن زنی هستش در حد پیرلو..( حالا نه اینقدر خوف ولی من در این حد میدونمش..بهش دور نمیدن واسه زدن ضربه ولا عالی میزنه..)

El che
06-30-2007, 08:33 AM
منم یه عکس میزارم ببینم جوونها کی میتونه بگه کیه http://qsmile.com/qsimages/36.gif
http://m1.freeshare.us/155fs98639.jpg (http://freeshare.us)

mahdi206
06-30-2007, 08:48 AM
من فقط میتونم بگم بازیکن تیم ملی پرو هست :d
اسمش رو دیگه فکر کنم باید منتظر وحید بمونیم!!

El che
06-30-2007, 10:22 AM
ببینیم داش وحید و سایر جوونها میتونن بگه این کیه http://qsmile.com/qsimages/42.gif

Rax
06-30-2007, 10:29 AM
من همون موقع جواب ندادم چون خیلی ساده بود.. سوال باید جوری باشه حداقل 90% نتونن سرنخی پیدا کنن..

کوبیلاسه..

El che
06-30-2007, 10:40 AM
من همون موقع جواب ندادم چون خیلی ساده بود.. سوال باید جوری باشه حداقل 90% نتونن سرنخی پیدا کنن..

کوبیلاسه..

خوب وحید جون اگه سرنخ نداشت که عمرا کسی نمیتونست پیدا کنه http://qsmile.com/qsimages/39.gif

اونجوری باید تمام تاریخچه جام جهانی رو ورق میزدین http://qsmile.com/qsimages/38.gif

Rax
06-30-2007, 10:55 AM
خوب وحید جون اگه سرنخ نداشت که عمرا کسی نمیتونست پیدا کنه http://qsmile.com/qsimages/39.gif

اونجوری باید تمام تاریخچه جام جهانی رو ورق میزدین http://qsmile.com/qsimages/38.gif

استاد دست کم گرفتینا.. چند صفحه قبل رو یه ورقی بزنید.. سوالا خیلی از این سختر فقط با چهره اونم بدون هیچ سرنخی اعم تیم و باشگاه و سال و غیره.. مثالش علیرضا اون اریل گرازیانی رو گفت.. یا 2-3 تا دیگه..

El che
06-30-2007, 11:58 AM
استاد دست کم گرفتینا.. چند صفحه قبل رو یه ورقی بزنید.. سوالا خیلی از این سختر فقط با چهره اونم بدون هیچ سرنخی اعم تیم و باشگاه و سال و غیره.. مثالش علیرضا اون اریل گرازیانی رو گفت.. یا 2-3 تا دیگه..

مجبورم کردین یه سوال سخت تر بزارم http://qsmile.com/qsimages/39.gif

El che
06-30-2007, 12:44 PM
خوب دوتا عکس میزارم ببینم چی به چیه http://qsmile.com/qsimages/39.gif

http://m1.freeshare.us/155fs124271.bmp (http://freeshare.us)

http://m1.freeshare.us/155fs124881.bmp (http://freeshare.us)

این کیه؟بالایی سمت چپیه و پایینی...البته یه نفرند ها!

Rax
06-30-2007, 01:05 PM
حاج داوود... سلب شناسی ورزشی ... این با این سن و سال فوتبال بازی میکرده؟

El che
06-30-2007, 01:15 PM
حاج داوود... سلب شناسی ورزشی ... این با این سن و سال فوتبال بازی میکرده؟

وحید جون این عکس الانیشه نه زمون بازیگریش http://qsmile.com/qsimages/39.gif
یه عکس بازیگریش رو هم میزارم.

http://m1.freeshare.us/155fs131635.jpg (http://freeshare.us)

El che
07-01-2007, 09:29 AM
یه عکس دیگه میزارم اگه نتونستین بگین دیگه از جایزه خبری نیستش :haha:

http://m1.freeshare.us/155fs267234.bmp (http://freeshare.us)

BiG MunCh
07-01-2007, 09:42 AM
سلام http://www.pic4ever.com/images/121fs725372.gif
خوب شد تاپيک اومد بالا من ديد'م // RSS 'ش میگن چيه بايد اون رو تنظيم کنم ايميل بفرسته http://qsmile.com/qsimages/302.gif
کوبیلاس http://qsmile.com/qsimages/258.gif
این که Eder هست http://www.pic4ever.com/images/241.gif

El che
07-01-2007, 09:54 AM
سلام http://www.pic4ever.com/images/121fs725372.gif
خوب شد تاپيک اومد بالا من ديد'م // RSS 'ش میگن چيه بايد اون رو تنظيم کنم ايميل بفرسته http://qsmile.com/qsimages/302.gif
کوبیلاس http://qsmile.com/qsimages/258.gif
این که Eder هست http://www.pic4ever.com/images/241.gif

وا....زحمت کشیدین بعد اینکه دیگه همه چی رو شد حالا میگین ادر بود این عکس اونم از روی وبسایت نوشته شده روی عکسhttp://www.pic4ever.com/images/121fs725372.gif

BiG MunCh
07-01-2007, 09:55 AM
وا....زحمت کشیدین بعد اینکه دیگه همه چی رو شد حالا میگین ادر بود این عکس اونم از روی وبسایت نوشته شده روی عکس

http://qsmile.com/qsimages/293.gif

//

جو رو خراب کردی .. http://qsmile.com/qsimages/292.gif

//

يعنی من تو 13 دقيقه ديتابيس سايت رو گير اوردم و عکس n بازيکن رو نگاه کردم و گفتم .. http://qsmile.com/qsimages/292.gif

El che
07-01-2007, 09:56 AM
http://qsmile.com/qsimages/293.gif

//

جو رو خراب کردی .. http://qsmile.com/qsimages/292.gif

جایزه مایزه خبر نیستش ها http://qsmile.com/qsimages/39.gif

BiG MunCh
07-01-2007, 09:59 AM
جایزه مایزه خبر نیستش ها http://qsmile.com/qsimages/39.gif

جايزه نمیخوام http://qsmile.com/qsimages/302.gif // ولی ناراحت کننده بود .. http://qsmile.com/qsimages/292.gif

El che
07-01-2007, 10:00 AM
جايزه نمیخوام http://qsmile.com/qsimages/302.gif // ولی ناراحت کننده بود .. http://qsmile.com/qsimages/292.gif

عیب نداره...دفعه دیگه حالا سر وقت جواب میدی عزیزمhttp://www.pic4ever.com/images/305.gif

BiG MunCh
07-01-2007, 10:02 AM
عیب نداره...دفعه دیگه حالا سر وقت جواب میدی عزیزمhttp://www.pic4ever.com/images/305.gif

فقط يه سوال پيش میاد قبليهارو چطور جواب دادم http://www.pic4ever.com/images/1650.gif

Rax
07-01-2007, 10:11 AM
وا....زحمت کشیدین بعد اینکه دیگه همه چی رو شد حالا میگین ادر بود این عکس اونم از روی وبسایت نوشته شده روی عکسhttp://www.pic4ever.com/images/121fs725372.gif

من نشناختم از رو عکس.. ولی خوب از نزدیک دیدمش( امده بود تهران با یه تیم قطری)

اوایل کار روبرتو کارلوس یادمه همه با دوران اوج ادر مقایسه میکردنش..( ادر بخاطر محرومیت فکر کنم 6 سال از فوتبال کنار رفت)

بهر صورت بازیکنی بود که همه فکر میکردن مرد سال فوتبال جهان میشه( اون زمان البته این جایزه در کار نبود و مرد سال اروپا بود)

یادمه خیلی کوچیک بودم کیهان ورزشی تیتر زد ادر با 7 میلیون دلار در تیمهای اماراتی.. :big_smile::amazed:

BiG MunCh
07-01-2007, 10:16 AM
میخوام برای اولين بار عکس بذارم http://www.pic4ever.com/images/2296.gif
تيم های محبوب'تون رو بگين http://www.pic4ever.com/images/126fs3186991.gif

Rax
07-01-2007, 10:19 AM
نه .. بعدش 1 دونه گذاشتم یکم سختر .. ندیدین حتما:

http://m1.freeshare.us/147fs778760_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?147fs778760.jpg)

http://m1.freeshare.us/147fs77881_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?147fs77881.jpg)

http://m1.freeshare.us/147fs778984_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?147fs778984.jpg)

راهنمایی هم اینکه ضربه کاشتن زنی هستش در حد پیرلو..( حالا نه اینقدر خوف ولی من در این حد میدونمش..بهش دور نمیدن واسه زدن ضربه ولا عالی میزنه..)

این. رو کسی گفت؟

BiG MunCh
07-01-2007, 10:21 AM
این. رو کسی گفت؟

راهنمايی http://www.pic4ever.com/images/1436.gif ( آشناست ولی ذهن ياری نمیده http://www.pic4ever.com/images/127fs4573872.gif )

El che
07-01-2007, 10:53 AM
من نشناختم از رو عکس.. ولی خوب از نزدیک دیدمش( امده بود تهران با یه تیم قطری)

اوایل کار روبرتو کارلوس یادمه همه با دوران اوج ادر مقایسه میکردنش..( ادر بخاطر محرومیت فکر کنم 6 سال از فوتبال کنار رفت)

بهر صورت بازیکنی بود که همه فکر میکردن مرد سال فوتبال جهان میشه( اون زمان البته این جایزه در کار نبود و مرد سال اروپا بود)

یادمه خیلی کوچیک بودم کیهان ورزشی تیتر زد ادر با 7 میلیون دلار در تیمهای اماراتی.. :big_smile::amazed:

خوب من بازیهاشم یادمه در جام جهانی 82 اسپانیا.......یکی از بهترین های جام بود و یکی از قشنگترین گلهای تمام دوران جام جهانی رو به تیم شوروی و دروازه بان افسانه ایش - رینات داسایف زد.

نمیدونم گلشو دیدین یا نه اما از اون گلهایی زد که شاید هر 50 سال یه بار زده میشه:haha:

شوتهای پای چپش وحشتناک بود:razz:

El che
07-01-2007, 10:56 AM
فقط يه سوال پيش میاد قبليهارو چطور جواب دادم http://www.pic4ever.com/images/1650.gif

خوب بودی:haha:

Rax
07-01-2007, 11:35 AM
خوب من بازیهاشم یادمه در جام جهانی 82 اسپانیا.......یکی از بهترین های جام بود و یکی از قشنگترین گلهای تمام دوران جام جهانی رو به تیم شوروی و دروازه بان افسانه ایش - رینات داسایف زد.

نمیدونم گلشو دیدین یا نه اما از اون گلهایی زد که شاید هر 50 سال یه بار زده میشه:haha:

شوتهای پای چپش وحشتناک بود:razz:

همون که با پا چپ بیرون پا زد از 40 متری؟

Rax
07-01-2007, 11:41 AM
راهنمايی http://www.pic4ever.com/images/1436.gif ( آشناست ولی ذهن ياری نمیده http://www.pic4ever.com/images/127fs4573872.gif )

سخته..؟ به نظرم اسونتر از قبلیاست.. این تنها راهنمایید رموردش اینکه با یه باسکی طرفیم..:big_smile:

Rax
07-01-2007, 11:57 AM
اینم بگید:( یه سر زن قهار و البته نه چندان تکنیکی.. شباهت اسمیش با یه بازیکندیگه همش براش دردسر بوده)

http://m1.freeshare.us/155fs284016_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?155fs284016.jpg)

http://m1.freeshare.us/155fs28415_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?155fs28415.jpg)

http://m1.freeshare.us/155fs284283_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?155fs284283.jpg)

http://m1.freeshare.us/155fs284312_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?155fs284312.jpg)

http://m1.freeshare.us/155fs284418_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?155fs284418.jpg)

یکیش راهنمایی خوبی داره..

اینم 2 تا دیگه:

http://m1.freeshare.us/155fs28488_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?155fs28488.jpg)

http://m1.freeshare.us/155fs284925_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?155fs284925.jpg)

El che
07-01-2007, 02:25 PM
قبول نیست اقا ...وحید همش سخت سخت میگه:razz:

Spiro
07-01-2007, 02:32 PM
آندره كانچلسكیس http://i5.tinypic.com/4fvfcja.gif

آماویسكا ! نمیدونم یه چیزایی یادمه http://m1.freeshare.us/150fs464496.gif

شباهت اسمی؟http://www.rr-bb.com/images/smilies/scratch.gif

http://www.mortigitempo.com/too_bored/images/smilies/icon_rolleyes.gif

بی خیال بابا ! از سن و سالمون گذشته http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/mf_ymca.gif

Spiro
07-01-2007, 02:35 PM
http://freeshare.us/127fs1194685.gif

Rax
07-01-2007, 02:38 PM
آندره كانچلسكیس http://i5.tinypic.com/4fvfcja.gif

آماویسكا ! نمیدونم یه چیزایی یادمه http://m1.freeshare.us/150fs464496.gif

شباهت اسمی؟http://www.rr-bb.com/images/smilies/scratch.gif

http://www.mortigitempo.com/too_bored/images/smilies/icon_rolleyes.gif

بی خیال بابا ! از سن و سالمون گذشته http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/mf_ymca.gif

اماویسکا.. http://i3.tinypic.com/23t06dg.gif اینا قدیمیتر از سوالای منن.. http://i3.tinypic.com/2hxvksg.gif

Spiro
07-01-2007, 02:43 PM
اماویسکا.. http://i3.tinypic.com/23t06dg.gif اینا قدیمیتر از سوالای منن.. http://i3.tinypic.com/2hxvksg.gif

http://i9.tinypic.com/2cejfx3.gif

پیر شدم http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/crying.gif

راهنمایی هم داشت ؟http://qsmile.com/qsimages/306.gif

Rax
07-01-2007, 02:46 PM
http://i9.tinypic.com/2cejfx3.gif

پیر شدم http://www.smileygenerator.us/community/html/emoticons/crying.gif

راهنمایی هم داشت ؟http://qsmile.com/qsimages/306.gif

اون اولی که اسپانیولی هستش ( قیافش تابلوئه) یه لقب داره 4 حرفی که همیشه پشت پیرهنشه.. ولی کلا خیلی سخت از ایناست که فکر میکنید.. علیرضا شاید اونم بخاطر ضربه کاشته هایی که زده به بارسلونا تو تیم سابقش که اسم نمیبرم بشناسه..:big_smile: